Nuyensfonds steunt het boek

Goed nieuws: Het Nuyensfonds heeft deze week laten weten het boek te willen ondersteunen! Met deze bijdrage zijn we weer een stap dichterbij de realisatie van de monografie over Ed. We hopen natuurlijk dat goed voorbeeld doet volgen, en een aantal andere potentiële sponsors erdoor wordt geïnspireerd ook aan te haken. De bedoeling is om nog dit jaar het laatste financiële zetje te geven, en dan samen met de vormgever alle bijdragen tot een mooi geheel te maken.
Helaas lukt het niet om het boek voor de feestdagen af te hebben. Dat was misschien wat te rooskleurig van ons ingeschat… Excuses aan iedereen die zich verheugd had om tijdens de donkere decemberdagen aan het boek te beginnen. In het voorjaar zal het boek er zeker zijn. Alle steun blijft ondertussen welkom. Tip: als alternatief voor alle overvolle winkels: een Ed van Teeseling – beeldhouwer kadobon, tegen een actieprijs! Elke intekening in december ontvangt -desgewenst- een mooie kleurenprint van de cover van het boek op speciaal papier. De monografie wordt dan toegestuurd, zodra deze gereed is.  Hartelijk dank!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nuyensfonds steunt het boek

  1. Ingeborg Brounts zegt:

    voor alle van Teeselingen en andere goede vrienden van Ed van Teeseling:
    nog beschikbaar: 2 bronsreliëf-penningen van oma`tje Christien van Teeseling Danz, de stammoeder van alle van Teeselingen.
    de penningen (13cm) zijn van originele door Ed vervaardigde wasmodellen.
    een kleinplastiek of een keuze uit de prentkunst van Ed kan een welkom en ‘passend bij de Kerst’ kado wezen. Direct leverbaar. I.B.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s