6 oktober 2012: boekpresentatie in het Besiendershuis

Zaterdag 6 oktober zal tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Besiendershuis in Nijmegen het boek ‘Ed van Teeseling – beeldhouwer’ worden gepresenteerd. De burgemeester van Nijmegen, dhr. Hubert Bruls, neemt het eerste exemplaar in ontvangst.
We zijn erg blij dat de organisatie van AIR Besiendershuis het mogelijk maakt deze presentatie in het Besiendershuis te doen, want zo is de cirkel rond: van 1961 tot 1987 woonde Ed met zijn gezin in dit huis en was hij er mede-verantwoordelijk voor talloze roemruchte exposities en feesten. Tegenwoordig staat het Besiendershuis als ‘artist-in-residency’ wederom in het middelpunt van de Nijmeegse kunstscene. We vinden het een eer om het boek in deze context te mogen presenteren.

De presentatie is op zaterdag 6 oktober van 15 tot 18 uur. Adres: Steenstraat 26, Nijmegen. U bent van harte welkom! Wilt u bij de presentatie aanwezig zijn, stuur dan een RSVP naar steven_vt@hotmail.com. Ook kunt u via dit adres alvast een bestelling plaatsen voor de publicatie.

Er is een flyer gemaakt om de verkoop en verspreiding te stimuleren. Wilt u een aantal van deze flyers ontvangen, of heeft u een tip voor een goed verspreidingspunt, laat ons dat dan weten!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s